Родният хайлайф обича да се представя в перфектна светлина, но

...
Родният хайлайф обича да се представя в перфектна светлина, но
Коментари Харесай

Най-жалките изцепки на родните звезди, от които ни побиват тръпки

Родният елит обича да се показва в съвършена светлина, само че от време на време вършат гафове и изцепки, които са... много криндж. Е, и те са хора, само че пък в нета всичко остава за поколенията и няма по какъв начин да скрият нелепостите, които са правили през годините. Ето някои от най-скандалните обстановки, в които БГ звездите са се забърквали:

Алекс Петканова и видеото, което скандализира TikTok

Петканова ли е, Богданска ли... това е въпрос с нараснала компликация сега, само че не това е изцепката. Миналата година в TikTok инфлуенсърката качи видео от почивката ѝ с Дани и Габриел. Проблемът беше безумното държание на Алекс в клипчето. Тя танцува на видеото, само че с бански, който едвам прикрива интимните ѝ елементи. Видеото е налично в Instagram:

Джулката ще даде детето в дом

В разгара на абсурда сред Джулката Гани и Илиян Найденов, инфлуенсърката заплаши някогашния си, че ще даде Давид в дом. Така тя искаше да отмъсти и нарани Илиян, а думите ѝ са били в припадък на гняв. Изцепката обаче си е супер грозна и е неприемливо една майка да приказва по този начин, реагираха тогава консуматори. Е, през днешния ден Джуката се радва на ново гадже в Шри Ланка, прави си татуси и никак не наподобява да се е загрижила за... непознатото мнение.

Виж още: Щерката на Ванко1 се разголи и засенчи Николета, Тита и Гери-Никол 

Андреа и раздялата с Пулев

Малко след раздялата на Андреа и Кубрат, фолкаджийката реши да пуска в нета документи. Залязлата певица пусна компромат в мрежата, който разочарова много хора. Тя показа фотография на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през 2019 година, на която е цензурирала адреса ѝ данните за прехвърлянето, само че е оставила видни имената на купувачите - множественото число е от основно значение, защото Андреа акцентира, че Пулев е взел жилището дружно с една от любовниците си.

" Много ми е забавно, до момента в който 5 години ми живееше в къщата... си купуваше парцели с любовниците си... бащата на това момиче знаеше ли, бе?! ", гласеше гневното обръщение на поп-фолк звездата. Едни опазиха наранената Андреа, а други ѝ скочиха и я упрекнаха в жалка и търсеща внимание.

Виж още: Няма сутиен, няма проблем! ТОП 8 българки, които изкушават по гърди

Мегз и един Мерцедес

Днес Мегз го раздава гуру, дъвче и плюе храна на видео и си рисува червени индийски точки. Имаше времена, когато въртеше други схеми. Мегз бе упрекната в застрахователна машинация, тъй като не можела да заплаща лизинга на Мерцедеса G-класа. В схемата бяха забъркани тогавашното гадже на Мегз и братовчед ѝ. Каканашева разгласи, че скъпата кола е открадната, само че по-късно автомобилът бе открит в парцел на братовчеда. След като схемата беше разкрита, тримата бяха упрекнати в отнемане, като Каканашева беше посочена от държавното обвиняване като подстрекател, а Рончев (гаджето) и Лесов(братовчедът) – като причинители в съучастничество.

Стела и " чук*х се "

Стела се отвърза след раздялата със Sandeff и стартира да прави всичко, което душата ѝ изиска. Инфлуенсърката тъкмо се гаджоса с възрастния Щерю Щерев, само че след няма и пет месеца... двамата се разделиха. През това време Стела се изцепи в едно LIVE включване в Instagram, че преди малко се е " чук*ла “. Влогърката не е предполагала, че към момента има някой в живото включване, само че... за нейно злощастие към този момент е имало кой да чуе и запише думите ѝ.

Изображение:  https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР