Родният дом на Хари Потър се продава за близо 1

...
Родният дом на Хари Потър се продава за близо 1
Коментари Харесай

Една легенда на тезгяха: Продават родната къща на Хари Потър

Родният дом на Хари Потър се продава за близо 1 млн. лири, написа Daily Mail, представен от Новини Лондон. Това не е къщата на ул. " Привид драйв " №4, в която живееха вуйна му Петуния и чичо му Върнан, а домът в Годрикс Холоу, в който Хари е живял като бебе с майка си и татко си. За този дом научаваме в " Хари Потър и даровете на гибелта ".

Къщата De Vere House, известна още като De Vere Hunting Lodge, Oxford House и Oxford Cottages, е била благосъстоятелност на рода Де Вере от 14 до 17 век. Намира се в Лавенхам, Съфлок. В момента достоверната дървена къща е пусната в продажба за 995 хиляди английски лири.

Според описанието на сътрудника по недвижими парцели Картър Джонас тя е " пропита с история ". Красивата средновековна постройка включва приемна зала, хол, столова, кухня с столова, перално помещение, три двойни спални, две бани, таванска стая и градина. За фотосите на кино лентата за Хари Потър къщата е снимана от най-различни ъгли, с цел да се трансформира в фон на цялото градче Годрик Холоу.

През годините De Vere House е станал вторият най-фотографиран парцел във Англия след Даунинг стрийт №10.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР