Родните звезди винаги са в състояние да превърнат всяка своя

...
Родните звезди винаги са в състояние да превърнат всяка своя
Коментари Харесай

Вижте кои популярни личности у нас тракат с изкуствени зъби

Родните звезди постоянно са в положение да трансфорат всяка своя стъпка в вест. Особено когато подменят напълно усмивката си. Много е съвременно през днешния ден зъбите да са ослепително бели и надлежно – изкуствени. Ето за какво към този момент от ден на ден родни звезди влагат в тази комплицирана, ултра скъпа и много мъчителна операция

Камелия е една от последните известни персони, които са избелили зъбите си. Тя е горделив притежател на фасети, които костват колкото една лека кола на остаряло. Сдобила се е с тях в Полша, с доста страдания и жертви. Цялата процедура лишила 4 дни, писа "Шоу ".

Преслава е пръснала 66 хиляди лв. при български стоматолог, който сложил върху зъбите й циркониеви коронки. Това е последният шлагер измежду родния елит.

Малко след нея и Галена смени зъбките си. При нея резултатът е по-неестествен, защото прекомерно доста са избелени. Тя е броила сумата от 55 000 лв. – предните й зъби са напълно сменени с фасети. Интервенцията направила в Турция.

Емилия също може да се похвали с изкуствености из устната празнина. Тя вложила 15 000 евро преди години за циркониеви импланти, които са по-евтини от изкуствените зъби, само че пък се сменят от време на време.

Динозавърката в чалгата Луна се е сдобила с американски импланти, защото имала съществени проблеми. Още през 2001 година се взема решение на мъчителната интервенция – вадят й всички зъби и на тяхно място слагат нови. За новата си усмивка е броила 50 000 лири.

Катето Евро също е със зъбни импланти. Нейната намеса бе направена преди няколко години безусловно онлайн по време на интернационално ревю в столицата. Тя се подложи на интервенцията поради иден значим кино план.

Суетата не подминава и Калин Врачански. Той има нови фасети, които блестят като порцелан в устата му.

Алисия също е горда притежателка на чисто нови зъби. Тя е почитателка на интервенции от всевъзможен темперамент, стига крайният резултат да е актив за хубостта й.

Ани Цолова от няколко години се изявява с перлена усмивка. Идеята й дал тогавашния й екранен сътрудник – Виктор Николаев, който също може да се похвали с изкуствени зъби. Говори се, че Цолова е пръснала 20 бона за цялостната смяна. Но тя може да си го разреши, най-малко в минало време. Припомняме, че водещата бе изритана от Нова за тлъсти бонуси и укриване на налози в огромни размери.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР