Родните звезди обичат чашката и не се притесняват да седнат

...
Родните звезди обичат чашката и не се притесняват да седнат
Коментари Харесай

Пиянски изцепки на пътя: Токев влиза в пандиза, Ставийски уби човек, Коко Каменаров изхвърча от БНТ и още…

Родните звезди обичат чашката и не се тормозят да седнат зад кормилото след няколко „ дребни “, демонстрира инспекция на „ Телеграф.

Последната трагична история с хванатият да кара пийнал началник Андре Токев ни предизвика да се разровим из имената на родните ВИП-ове нарушили закона на пътя.  Андре Токев бе заловен да кара пийнал колата си и то единствено по джанти, с 1,7 промила алкохол в кръвта. След случая Токев призна виновността си, а след съглашение с прокуратурата получи 7-месечна ефикасна присъда., Той има прегрешения от 2017 година когато още веднъж е заловен да кара пил поради което кара друго условно тримесечно наказване,  което се прибавя към тази присъда.

През 2019 година евродепутатът Ангел Джамбазки бе изловен в курорта Боровец да кара след приложимост на няколко чаши вино.

През 2019 година генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров сподели довиждане на поста си, откакто съдът удостовери напълно присъдата му с която е приет за отговорен, че е карал с 1,6 промила в кръвта.

Една от най-драматичните и тъжни истории е тази на Максим Ставийски, който през 2007-а година провокира злополука след приложимост на алкохол. Шампионът по фигурно пързаляне се удря в срещуположен автомобил. При удара умира на място единия пасажер, а негов сателит Мануела Горсова е в будна кома към този момент 14 години. Тогава Върховния касационен съд дефинира наказване от две години шест месеца условно с 5 години изпитателен интервал както и санкция в размер на 100 хиляди лева

Първенец по издънките  след приложимост на алкохол и опиати е артистът Явор Бахаров.  Беше наказан на една година затвор, откакто бе заловен да кара друсан и пийнал из Банско. Звездата получи минимална присъда за неверното си действие. 5 години отнемане от независимост грозят артиста в началото, защото при задържането в кръвта му са открити 1,42  промила алкохол, а теста за опиати демонстрира приложимост на кокаин и марихуана.

Актрисата Елена Петрова беше хваната от закона преди година с над 1,3 промила алкохол в кръвта. Според очевидци актрисата купонясвала  и използвала много алкохол, който не я спрял да се качи зад кормилото,  писа „ Телеграф “.

В престъпните летописи постоянно попадаше Жана Бергендорф . След приложимост на кокаин, певицата провокира лека злополука с различен автомобил в центъра на София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР