Родните звезди имаха доста изцепки през 2022 г., но само

...
Родните звезди имаха доста изцепки през 2022 г., но само
Коментари Харесай

"Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд вали": Най-мразените БГ звезди през изминалата година

Родните звезди имаха много изцепки през 2022 година, само че единствено дребна част от тях бяха обект на непрекъснат хейт от страна на народа. Ето и кои тъкмо бяха те и за какво провокираха тази вълна от ненавист - някои съумяха да изчистят имиджа си, а други към момента ближат старите рани.

1 Виктория Капитонова

За дълго време в средата на годината рускинята беше най-мразената персона в България. Веднага след финала на " Ергенът " победителката Виктория Капитонова остана без наличие в Instagram. Причината за това беше банална - хиляди българи докладвали профила ѝ неведнъж.
Факт е, че Капитонова се постара да бъде хейтена от малко и огромно, а меметата по тематиката бяха безчет. Тя беше сравнявана със злодеи от филми на Дисни, с пинчери и с какво ли още не. " Виктория май я анулираха (cancelled). Горката, влезе за дарове и почитатели само че получи ненавист и изчезна от всякъде, няма instagram, няма почитатели, спонсори ", писаха фенове на риалити сеира. Други пък подсетиха, че Виктория е сякаш абонирана за риалити излъчвания. " Кое ще бъде идващото предаване с рускинята? Там какво ще търси? " Виктория нееднократно е споделяла, че трие хейт мненията, тъй като не желала да се заобикаля с отрицателна сила.

2 Зори Джи

Зори е нашата обичана риалити звезда тази година. Тя не завоюва Виктор, страда малко, само че по-късно бързо го преодоля. Зори е все по този начин работлива, всезнаеща и всемогъща на разнообразни фронтове. В Instagram развява цветните си рокли, а дали е разкрила своя звезден принц... това остава мистерия. Докато беше в " Ергенът " обаче Зори беше обект на непрестанни насмешки. Първо всички ѝ се подиграваха поради песента " Look At Me ". След това я взеха за мезе поради изцепки от рода на обяснението от кое място ѝ идва прякора. Зори Джи е марка, емблема и зад " G " се крият доста точни послания – " Glamorous ", " Gorgeous ", " The Great ", а в превод – " Бляскава ", " Великолепна ", " Велика ". Също по този начин тя описа на Виктор Стоянов, че е взела участие в потушаване на пожар на военно отделение. Виктор беше впечатлен и не можеше да скрие възхитата си. Зад камера обаче направи подигравателен коментар, като изреди всички неща, които Джи умее – моделиерка, пожарникарка, бизнесдама, крипто кралица и куп други неща, които тя владее. Зори Джи още първоначално съобщи, че тя плътските удоволствия не ги признава, в случай че нямат последна цел - поколение. Джи по инцидентни забивки не си пада. Това обаче значи ли, че няма доста опит? Историята мълчи по този въпрос. Въобще - нейните изцепки край нямаха и всичките се превръщаха в мемета.

3 Евгения Джаферович

Един от най-обсъжданите участници в новия сезон на " Игри на волята " беше инфлуенсърката Евгения Джаферович. От една страна, неприятна реклама няма, само че въпреки това, мненията по неин адрес не бяха по никакъв начин положителни - даже в противен случай. Родната гримьорка не е измежду хората, които се интересуват много-много какво мислят за нея, тъй че за нея всичко това беше без значение. " Истински дявол ", " Животно ", " Злобарка " - означиха фенове, които опредено не я харесват. Ако желаете да прочетете нещо хубаво за половинката на Ваня, няма да съумеете.

4 Пиленцата от Монако

" Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд вали ", е споделил народът и като че ли го е споделил за самите Пиленца от Монако. Криндж двойката на България непрекъснато надминава себе си в излагациите. То не бяха " инфлуенсърски " фотоси в тоалетна, безумни разгласи за продажба на автомобил, а присъединяване им в едно телевизонно предаване ще остане в златния фонд на българската телевизия. " Само в случай че може да осъзнаеш какъв брой си смешна и си толкоз надалеч от лукса, за който парадираш....... фона с тоалетната паница е топ гъзария ", " Тоалетната паница е страховит декор да демонстрираш,лукс,класа и жанр ", " Ето кой задръсти тоалетната в заведението ", майтапят се с Нина.

5 Дани Петканов

След развода Даниел Петканов се взе в ръце и по всякакъв начин се пробва да направи топ тяло поради дамите, които би трябвало да смъква. Самият той показа, че раздялата с Александра Богданска му се е отразила сносно, защото тя го е потискала по някакъв метод. Лудият кореспондент непрекъснато споделя снимков материал на телосложението си. В момента той е 86 кг., само че желае да стане 102 кг. Всичко това обаче му донесе и много хейт, като потребителите най-често го упрекват, че е златотърсач, който търси заможни приятелки, които да го устоят. Самата Богданска беше признала по време на връзката им, че изкарва повече пари от него и се нервира на това, че той не е задоволително упорит.

6 Джулиана Гани

Ах, Джулиана! Ах, Гани! Всичко, което направи или каже Джулиана е обект на голям брой мнения в обществените мрежи. В началото на деветия месец, бременната Джулка е качила тъкмо 5 кг и половина. Това, както се получи и при бременността ѝ с Давид, стана мотив за някои мнения, които тя назова " печален хейт ". " Да, и това дете ще се роди 1 кг. несъмнено, отлично ", написаха ѝ на персонално известие. Джулката и този път побърза да се оплаче, че е станала жертва на хейт. " Открит хейт, доста е тъжно какви хора има и вместо да запретнат ръкави и да работят, те имат отзиви и то непоискани за всичко ", възмути се тя. Когато обаче " непоисканото мнение " е в унисон с това на бъдещата майка, тя го споделя с горделивост. " Много завист, в случай че не си разплута 100-килограмова бременна, значи нещо не е наред съгласно леличките ", написаха ѝ в различен коментар, който Джулката побърза да показа. Терминът на Гани е през януари. Знае се, че тя чака момче, а за името се знае, че ще е с първата писмен знак от името на майка ѝ, която се споделя Екатерина, само че всички я наричали Катя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР