Родните рапъри и арендби изпълнители се събраха за 7-и пореден

...
Родните рапъри и арендби изпълнители се събраха за 7-и пореден
Коментари Харесай

„скандау“ Пак Предизвикаха Скандал На Хип-Хоп Наградите

Родните рапъри и арендби реализатори се събраха за 7-и следващ път, с цел да си раздадат призове в цели 15 категории за творчеството си през миналата година. Церемонията не се размина без скандал.

Група „Скандау“, които за повторно печелят премията за група на годината, оправдаха названието си и излизайки на сцената, приканиха сътрудниците си да спрат опиатите.

Изказването им, което се одобри за супер пренебрежително и даже обидно, бързо промени настроението в залата, без никой да се замисли над правотата на думите на двамата младежи. Лъчо и Тото, който завоюва „ВИП брадър“ през 2017-а, бяха упрекнати, че са си повярвали прекалено много и нямат никакво право да четат морал на ветераните в сектора.

Тото сграбчи и премията за най-хубава ария на годината за парчето си „Чужди усмивки“, което е отдадено на някогашното му гадже, на което той призна, че е изневерявал. А на тази гала докара новата си възлюбена – танцьорката Кристин Петринска.

Клюките настояват, че мотив за повдигането на тематиката за опиатите е Криско, който още веднъж не бе измежду присъстващите, и неговата най-нова ария „Какво бе“, в която се пее за пушене на марихуана, написа „България днес“.

Криско и протежето му Тита отново отсвириха церемонията, а организаторката Мария Бонева се оправда, че габровският рапър самичък не поискал да бъде измежду номинираните. „Явно не се асоциира с този жанр музика и избира чалгата.“

Вечно усмихнатият и положителен 100 кила справедливо завоюва огромната премия за рапър на годината в празничната вечер.

„Аз съм 6“, пошегува се изпълнителят, като засяга обстоятелството, че сграбчва наградата за 6-и път, а един от тоталните му шлагери се споделя точно по този начин.

„Прибрах си премията за 6-и път у дома. Поздрави и благодарности за всички, майка, невероятни сте, хора, желая да го върша още един път и още един път „, изля душата си в особено видео в инстаграм 100 кила.

Безбройните екстравагантни визии на Гери-Никол получиха самопризнание и провокативната млада звезда се качи на сцената, с цел да вземе премията за фешън кумир.

Отскоро старлетката не е в тима на русокоските и този път бе заложила на блестящи камъни в облеклото си и яркочервено червило.

Наградата за най-хубав клип отиде при нашумелия и хитов в последно време реализатор Ендо и видеото към песента му „Ще дойдеш ли с мен“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР