Родните жрици се увлякоха по световната мода да пускат в

...
Родните жрици се увлякоха по световната мода да пускат в
Коментари Харесай

Проститутки обявяват оборотите си в нета!

Родните жрици се увлякоха по международната мода да пускат в обществената мрежа Facebook фотоси с изкараните пари за седмицата, оповестява „ Телеграф ”. Популярна куртизанка неотдавна качи в профила си фотография с подредени двайсетолевки и петдесетачки пред монитора. Текстът над тях е „ Не е зле като за понеделник ”. Въпросната жрица се подвизава в нета с профил с име Сияна. Чрез обществената мрежа тя предлага и интимните си услуги, като е оповестила и цената за компанията си. Взема 100 лв. за час милувки под завивките и 300 лв. за цяла нощ буйни прекарвания. Именно сред обявленията, че е свободна довечера и че има превоз, с който да стигне до всяка точка в страната, тя пуска и фотография с оборота си от предходния ден.

Сред странните известия в графата със секуслуги в нета е и обявата на 37-годишен мъж от Монтана. Той моли да бъде групово изнасилен. Представя се като транссексуален и търси мъже, които да се съберат и да го третират като плебей. „ Мечтата ми е да бъда похитен в иго, малтретиран, обичай и изнасилван всеки ден”.

На странния му апел незабавно дават отговор други нашенци, които са съгласни да се видят с него. Търсачът на изнасилвания коментира още една от своите полови мечти в мрежата, която би желал да трансформира в действителност. А точно да бъде вързан в обор и там изнасилен от група мъже. За да бъде взет на съществено, същият транссексуален е оставил и телефон за противоположна връзка. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР