Родните инфлуенсърки обичат да си приличат. Вече трудно разрбираме коя

...
Родните инфлуенсърки обичат да си приличат. Вече трудно разрбираме коя
Коментари Харесай

Приличат на фолкаджийки, но не са: Инфлуенсърките, които обичат кичозната визия

Родните инфлуенсърки обичат да си наподобяват. Вече мъчно разрбираме коя е Моника, коя е Анджелина, коя Михалеа и така нататък Тези мацки, както и всички от тима на плеймейтките, са буйни почитателки на едни и същи фризьори, гримьори и стилисти. Снимат се еднообразно, промотират едни и същи неща... с една дума - клонинги.

Мацките обичат да наподобяват на поп-фолк певици, само че единствено им липсват песните. Е, Михаела Тодорова пусна едно дуетно парче с Джордан, само че това не я прави певица. Ето и родните инфлуенсърки, които наподобяват на чалгаджийки:

Палавата Васи

Василка от Петрич е OnlyFans звезда, която не познава табута. Визията ѝ припомня на оборотна фолк певица, която би била сериозна конкуренция на Андреа в пика на кариерата ѝ.

Нора Недкова

Норчето се мисли за Джей Ло, а си наподобява на игрива фолк дива, която пее единствено на плейбек. Признаваме ѝ, че има някои свежи аутфитчета, само че като цяло... чалгата в нея живее.

Анджелина Атанасова

Топ мацка е Анджи, а облеклата си ги създава сама. Тоалетчетата ѝ едално пасват за дискотека в Студентски град, където ще обере точките, в случай че беше фолк звезда. Е, и тя има първи проблясъци в тази посока, само че не са изключително сполучливи.

Изображение: https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/, https://www.instagram.com/nora_nedkova/, https://www.instagram.com/vazzzlegramm/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР