Роднините на Румяна Ержанова от Девня я издирват безуспешно вече

...
Роднините на Румяна Ержанова от Девня я издирват безуспешно вече
Коментари Харесай

Драма: 17-годишната Румяна се хвана на работа в „Златни пясъци“ и изчезна СНИМКИ

Роднините на Румяна Ержанова от Девня я търсят безрезултатно към този момент 10 дни, написа provaton.bg. Според околните ѝ от Гъбената махала 17-годишната тийнейджърка работела като камериерка в курорта „ Златни пясъци “.

Тя тръгнала за работа на 24 август и повече не се прибрала у дома. Хората са доста обезпокоени и умоляват всеки, който има достоверна информация за местонахождението на Руми, да се обади на тел. 0895 216 237 или на 0896 194 112. Предлага се и заплащане.

Колегите от „ Девня – антична и съвременна “ са съумели да се свържат по телефона с една от родствениците на момичето, която обаче не знае в кой хотел е работила Румяна. „ Комшийката ѝ откри работа, аз не знам “, обяснила дамата. Според нея е нямало индикации, че на 24 август с момичето се случва нещо неправилно.

„ Всичко денем е било 6, дори с сътрудниците си се пуснаха онлайн във Facebook, само че внезапно изчезна и по този начин към този момент 10 дни “, споделя родственицата на момичето. Тя добавя, че полицията е известена за случая.



“Преди малко отново бях в районното. Обадиха ми се да ми кажат, че Румяна през днешния ден е била видяна с мъж и жена в квартал „ Аспарухово “ във Варна. Сводници ли са, какви са – не знам… Жената я натикала принудително в една кола и къде е в този момент Румяна – един Бог знае “, показа през сълзи родственицата на момичето.

Близките на Руми настояват, че е в неопределеност от 24 август. Проверка във фейсбук профила ѝ демонстрира, че в късните вечерни часове на идващия ден, 25 август, неколкократно от нейния акаунт е била обновена профилната ѝ фотография

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР