Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце

...
Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце
Коментари Харесай

Роднини на починалото 3-годишно дете във Враца: Линейките закъсняха, лекарката беше пияна

Роднините на умрялото след тежка злополука край Враца 3-годишно момченце са безапелационни, че колите за спешна помощ са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана през вчерашния ден към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, откакто е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е използвал алкохол или опиати. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката.

Свидетелка на случая подава сигнал на тел. 112, обажда се и на околните.

Бисер Йорданов, дядо на умрялото момченце, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е детето и му споделят, че е под колата. Това твърди, че го извадил самичък, като двама служители на реда са му помогнали да повдигне колата, предава bTV.

Детето не се движило, само че не се знае какво тъкмо е бил положението му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време коли за спешна помощ към момента не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата кола за спешна помощ, която е откарала детето в Спешния център. Тя е безапелационна, че лекарката в колата за спешна помощ е бил пияна. Твърди също, че дълго време околните на са получавали информация къде е момченцето и какво е положението му.

Станева е безапелационна, че не е имало принуждение над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е блъснал стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е умряло.

Предстои да се потвърди къде е умряло детето – на място или в колата за спешна помощ. В болница в тежко положение е майката на умрялото дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР