Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5

...
Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5
Коментари Харесай

Роднините на мобилизираните в Сахалин ще получат по 5 кг риба

Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5 кг риба, заяви ръководителят на районния изпълнителен комитет на " Единна Русия " Михаил Шувалов на брифинг за даването на помощта на фамилиите в Сахалин и Курилите.

    " За района на Сахалин са отпуснати към 9 тона прясно замразена риба. Това са камбала, минтай, кета. А в близко бъдеще нашите доброволци ще доставят на фамилиите на мобилизираните поданици по към 5-6 кг на човек ", сподели Шувалов.

Според него това деяние е " една от ограниченията за поддръжка ".

    " Това е план, това е деяние, като една от ограниченията за поддръжка, която не е обстоен лист на нещата, които партията прави. И скоро фамилиите ще имат риба ", споделя Шувалов.

На Сахалин са известни няколко случая на готовност на хора, които не дават отговор на изискванията за военна тегоба. Например един локален гражданин е свикан в армията, макар че е диагностициран с диабет и има железни пластини в гръбначния дирек. В Тимовски регион е мобилизиран мъж с менингоенцефалит - инфектиране на мембраните и субстанцията на мозъка, показва " Дожд " в телеграм канала си.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР