Роднини на убитата от Стоян Зайков-Чане Милена Шишкова застанаха пред

...
Роднини на убитата от Стоян Зайков-Чане Милена Шишкова застанаха пред
Коментари Харесай

Психолог към сина на Чане: Всичко свърши! Баща ти е мъртъв

Роднини на убитата от Стоян Зайков-Чане Милена Шишкова застанаха пред камерата на bTV след съдбовната развръзка с неговото гонене. Надя – сестрата на Милена, описа и за това по какъв начин е била укривана от българските служби до момента в който траело издирването.

„ Страхуваше се, сподели ми, че я преследвал, че влизал в къщата, когато я няма, че влизал в колата “, сподели Надя за починалата си сестра.

„ Тя беше доста огорчена и афектирана от това, че той я пренебрегваше. След това нещата се влошили и тя го напусна. За следващ път “, сподели Надя, която е учителка във Вашингтон, и добави, че Милена се опитвала да си тръгне от Чане още до момента в който била бременна – преди 14-15 години.

Зайков, обаче, заплашвал, че ще се самоубие, тъй като не можел да живее без нея. „ Тя се връщаше. От боязън да не навреди на душeвността на детето, да не ѝ тежи на съвестта гибелта на татко му “, сподели Надя. По думите ѝ, сестра ѝ не е подавала сигнали в полицията, тъй като се е страхувала.

Българска учителка във Вашингтон под полицейска отбрана поради килъра от Костенец

„ Ако има някой, който е в сходна обстановка, да потърси помощ. Тя се обърна към мен и аз я посъветвах да не се връща при него, да не се поддава на операциите му, да остане мощна. Тя не се върна, само че той не се самоуби, ами превъртя. Той беше захласнат от нея. Не искаше да я загуби, само че в това време не знаеше по какъв начин да се държи с нея. Нямаше обноски, нямаше образование. И по този начин изгубих сестра си “, сподели през сълзи Надя.

„ Стивън (синът на Милена и Стоян) остава при другата ми сестра Славка. Той ще живее с нея, тя е негов настойник. Ще бъде доста мъчно. Те са с доста дребен приход. Аз пребивавам във Вашингтон със своето семейство, ще се пробвам да се оказа помощ с каквото мога “, съобщи учителката.

Тя разказа сестра си като изобретателен и абстрактен човек, започвала бизнес просто по този начин: „ Не знаеше нищо за погребалните организации. Всичко научаваше в ход “. Милена издържала цялото семейство. Всички разчитали на нея. Отворила фризьорски салон без да може да подстригва, само че се записала на курс.

„ Аз не съм пробивна като нея. Тя е доста предприемчива. Удивлявала съм се на нейния хъс. Колкото по-трудно ставаше, тя все по-силно напред даваше “, споделя още Милена.

Тя разкри, че със фамилията си, които са били под полицейска протекция, трябвало да сменят няколко скривалища. Тя благодари на службите, на които даже не знае наименованията, и на чиновниците: „ Бяха с кодови имена, не им знам имената “.

Първата локация се компрометирала, а във втората не били положителни условия. Настанили ги на трето място, само че на хотелски начала, където трябвало да си заплащат храната и нощувката, защото в българските закони няма планувани средства за предпазени очевидци. „ Беше доста скъпо за моето семейство. Като американски жители брачният партньор ми и детето плащаха двойно “.

Надя удостовери, че първото леговище било в региона на Свети Спас, където по същото време бил и Зайков. Тя уточни, че е допустимо той да е получил информация, че те са там и по тази причина да се е насочил натам.

Надя се оплака и от престъпните психолози, които оказали голям напън върху Стивън, смятайки че той укрива татко си.

„ Разследващите служители на реда се държаха доста добре с него. Но доста се разочаровах от престъпните психолози. Психологът не си свърши добре работата и непосредствено му сподели: „ Всичко свърши. Баща ти е мъртъв “. Така Стивън разбра новината, от един психолог “, възмути се учителката.

Семейството се било подготвило по какъв начин да заяви ужасната вест, само че не съумяло. „ Детето избухна неудържимо “, сподели Надя. Психоложка на име Аделина се държала извънредно и с нея и сестра ѝ, крещяла им и ги упреквала, че пречат за залавянето на Чане.

„ Психоложката от прокуратурата беше невероятна “, добави тя.

Днес е погребението на Милена Шишкова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР