Роднини на бременна жена, тласната към смъртта от злия си

...
Роднини на бременна жена, тласната към смъртта от злия си
Коментари Харесай

„Повторно разследване на подозрителни смъртни случаи при падане“ настоява семейството на трагичната жертва на Arthur`s Seat Fawziyah Javed

Роднини на бременна жена, тласната към гибелта от злия си брачен партньор, приказваха за своята мъка, до момента в който се присъединяваха към апели за наново следствие на други подозрителни смъртни случаи при рухване.

31-годишната Фаузия Джавед беше убита от брачна половинка си Кашиф Ануар, който я избута от Arthur's Seat в Единбург. Двойката беше на пътешестване до столицата през септември 2021 година, когато той я умъртви, а смелата Фаузия разкри какво е направил в последните си думи.

Ануар от Пудси, Лийдс, беше наказан на 20 години затвор предходната година, откакто беше наказан за нейното ликвидиране, макар че твърдеше, че рухването е било случай, до момента в който се изправяше, с цел да си направи селфи от гледната точка. Съдът разбра, че той е направлявал и злоупотребявал с обещаващата млада адвокатка Фаузия и че тя му е споделила, че желае да постави завършек на брака.

Сега фамилията й приказва за болката си, знаейки, че обичаната им щерка и племенница страдат в тишина. Чичото на Фаузия Шахид Фарук, 53, сподели, че „ тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР