Роднини и приятели събират средства, за да върнат у нас

...
Роднини и приятели събират средства, за да върнат у нас
Коментари Харесай

Зов за помощ! Опечалени близки събират пари да върнат у дома тялото на загиналия в Германия футболист

Роднини и другари събират средства, с цел да върнат у нас тялото на починалия в адската злополука в Германия футболист на „ Бойчиновци “ Денис Деков, научи организация BulNews.
Близки на момчето желаят то да бъде заровено в родното си място. За задачата обаче са нужни 7 000 лв., които да покрият разноските по превозването на тленните му остатъци до България. Почерненото семейство не разполага с тази сума и се обръща за помощ към хората.
„ Молим всеки, който има опция да помогне да върнем Денис вкъщи “, молят опечалените близки.
Вече има сложени кутии за дарения в село Владимирово. Жителите могат да пуснат своята милостиня в магазин „ Люта” и в заведение „ Лятна градина”. Има и разкрита банкова сметка: BG83UBBBS80021086574140.
Kойто има предпочитание да помогне може да се свърже с приятелката na Денис - Матилде Цекова (Matilde Tsekova) във фейсбук, приканват опечалените близки.
Припомняме, че нещастието се разигра в неделя вечер покрай село Wildeshausen, което е на към 40 км от Бремен. В колата ковчег „ Фолксваген Пасат “ пътували четирима младежи. Зад кормилото бил 18-годишният Теодоси Тодоров-Толи от врачанското село Нефела. С него се возели починалият Денис, брат му Виолин и 19-годишната Криси от Кюстендил, която работи в Германия. Фаталният конфликт станал към 22.45 ч. при влизане в селото. Младият водач влезнал с огромна скорост в ляв завой, изгубил надзор над колата и тя се блъснала в дърво, след което почнала да се прекатурва. След като паднала на гумите си, предната й част избухнала в пламъци.
Денис, както и Криси, издъхнали на място от контузиите си, а другите двама младежи са в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР