Роднини и приятели на загиналия в Албания български боксьор Борис

...
Роднини и приятели на загиналия в Албания български боксьор Борис
Коментари Харесай

Протест на роднините и близките на починалия български боксьор

Роднини и другари на починалия в Албания български боксьор Борис Станчов се събраха на митинг пред боксовата зала, където момчето е упражнявало.


Те желаят правдивост за случилото се с Борис и споделят, че към този момент седмица нямат никаква информация за аргументите довели до гибелта на боксьора.

Според тях треньорът, който е завел Станчов на кръга в Албания, е потопен в неопределеност и се крие даже от проверяващите. Убедени са, че точно той е отговорен за случилото се.
Лили Станчова, сестра на Борис Станчов: Треньора желаеме да получи пожизнен затвор, тъй като това не е обикновено. Той е лишил един човешки живот без никаква причина. Исус Величков: Исус, той за какво беше с твоята персонална карта и знаеха ли, че е с твоите документи? - Аз изобщо нищо не съм знаел. - Те знаеха ли? - Със сигурност. Защо е трябвало да бъде с твоите документи? - Ами, не знам - несъмнено не искаше да има загуби. Руслан Николов, съквартирант на Борис Станчов в Албания: Да има правдивост, да забележим какво ще стане с тази експертиза, да излезе най-скоро към този момент, да докарат тялото на Боби и да забележим какво ще стане по-късно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР