Роднини и приятели на бойците от украинската бригада Азов, държани

...
Роднини и приятели на бойците от украинската бригада Азов, държани
Коментари Харесай

Искане за мир: Хиляди по света протестираха за спиране на войната на Русия срещу Украйна

Роднини и другари на бойците от украинската бригада " Азов ", държани в плен от съветските сили, излязоха по улиците на Киев. Те приканиха управляващите в страната да съумеят да договорят освобождението на околните им.
Все още нямам доверие, че войната продължава. Не имам вяра. Имам възприятието, че предходната година е била 2021 година, че всичко си остава както досега. Но когато дойда на сходна проява, имам възприятието, че животът е унищожен. Наистина е унищожен.
Диана Резник, другарка на бранител

Демонстрация имаше и в България. Антивоенен протест се организира пред паметника на Альоша в Бургас. Участниците в демонстрацията приканиха за затвор на Путин и алегорично сложиха кукла с облика му в килия.
Всички са отговорни за войната, освен Путин. И дори те, в случай че са тук - отговорни са! Не сме братя и в никакъв случай не сме били.
Олга Синевка - протестиращ

Стотици пък излязоха в центъра на Рим, за да изискат неотложно помирение. Те съумяха да блокират дребна част от центъра.

„ Днес се навършват две години от нахлуването на Русия в Украйна - война, която в действителност не стартира преди две години. Войната постоянно е проваляне за индивида, постоянно е опустошение, постоянно е покруса “, споделя Андреа Герицио.

Междувременно стотици украинци, живеещи в Нидерландия, се събраха, с цел да отбележат две години от началото на пълномащабната инвазия на Русия в Украйна. Събитието, озаглавено " Да помним дружно ", беше отдадено на разнообразни аспекти на спора.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР