Роднини и местни жители откарали 67-годишната пострадала в болница в

...
Роднини и местни жители откарали 67-годишната пострадала в болница в
Коментари Харесай

Цяла България В Шок! Линейка Не Дойде, Хората Трябваше Да Я Закарат В Спешното! Кметът Съобщи, Че Издъхна

Роднини и локални поданици откарали 67-годишната потърпевша в болница в град Крайова с камионетка, тъй като нито една от трите коли за спешна помощ в село Филиаш не била разполагаем, оповестява организация Медиафакс.

Кметът на Филиаш Илие Георге Костелуш съобщи, че дружно с локалните поданици решили да не чакат идването на кола за спешна помощ от Крайова и откарали дамата с камионетка, която имала дървена платформа във вътрешността си, предава дир.бг.

Блъснатата жена е умряла през миналата нощ поради затруднения, настъпили след претърпяната тежка черепно-мозъчна контузия, заяви представителят на окръжния полицейски инспекторат в Долж Каталин Докия.

Полицаите в началото са образували против водача на рейса дело за нанасяне на телесни повреди по несъобразителност, само че следва делото да бъде променено на ликвидиране по несъобразителност, заяви представителят на полицейския инспекторат.

Във връзка с метода на превозване на дамата до болничното заведение организация Медиафакс показва, че " медицинските услуги са като в Средновековието ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР