Роднината на Кирил Петков и първи братовчед на баща му

...
Роднината на Кирил Петков и първи братовчед на баща му
Коментари Харесай

Роднина на премиера с жалба срещу него и баща му заради физически заплахи

Роднината на Кирил Петков и първи братовчед на татко му Петко Петков - Георги Ганчев, е подал тъжба в прокуратурата за отправени към него закани за физическа кавга от бащата, оповестява ПИК. Ганчев е и кумец на премиера, който пък бил кръстник на децата му.

Жалбата е обвързвана с " Да запазим Корал " и касае събития отпреди 5 години. Става дума за подозрително извоювана социална поръчка, както и за озадачаващия факт, че въпросното съдружие имало петима ръководители, измежду които братът на някогашния концесионер на плажа Атанас Русев, както и самите Кирил и Петко Петкови.

В жалбата си до прокуратурата роднината Георги Ганчев в детайли разказва по какъв начин през 2017 година Кирил Петков се обажда на чичо си по бащина линия и му декларира, че " едвам спрял татко си да не пристигна да му строши главата ".

След което получава и есемес от самия Петко Петков със наличие: " Ако схвана, че ти си в основата на публикациите за Корал, ще те навестя незабавно Не повярва на Кики какво ти даде обещание ".

В жалбата си Ганчев прецизира, че " Кики " е Кирил Петков. Освен това в жалбата на Ганчев в детайли са разказани и заканите на Петко Петков към брачната половинка му, отправени също посредством есемеси. Както и опитите на първия му братовчед да завладее бащиния парцел на Ганчев.

Ганчев прецизира, че има съображение да се бои от физическа кавга с него от страна на Петков-баща, тъй като " в Канада е имал пробация за проявена експанзия към полицейски чиновници ". Той се базира и информации, че Кирил Петков също налитал на пердах.

И към това прибавя информации, че в качеството си на министър-председател Кирил Петков също налитал на пердах в кабинета си, за което се разчулп чак в Брюксел, защото блъскал в рамото един от емисарите на Манфред Вебер, изпратени в София да изследват към този момент оповестените от съда за противозаконни арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

В жалбата си до прокуратурата Ганчев се стимулира и със сегашната високопоставена позиция на Кирил Петков, която очевидно го кара да се усеща всесилен и развързва и ръцете на татко му за разпра с всеки, който не е склонен с тях.

 Жалбата на Георги Ганчев Жалбата на Георги Ганчев Източник: ПИК  Жалбата на Георги Ганчев Жалбата на Георги Ганчев Източник: ПИК
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР