Родната криптовалута на най-голямата глобална крипто борса Binance, BNB, може

...
Родната криптовалута на най-голямата глобална крипто борса Binance, BNB, може
Коментари Харесай

Защо криптовалутата на Binance скоро може да достигне нов исторически рекорд

Родната криптовалута на най-голямата световна крипто борса Binance, BNB, може да е на прага на евентуален скок към нови исторически върхове (ATH) заради няколко безапелационни аргументи.

На първо място, продължаващата доминация на Binance в пространството за продан на криптовалути доста ускорява вероятностите пред BNB. Въпреки че е изправена пред регулаторни провокации в разнообразни юрисдикции, Binance поредно поддържа позицията си на водещ продан в международен мащаб.  

С резистентен пазарен дял, надхвърлящ 40%, както сочат данните на CCData, постоянните търговски размери на Binance обезпечават солидна основа за възходящата траектория на BNB . Тъй като Binance преодолява регулаторните спънки и уголемява своите оферти, доверието на вложителите в BNB евентуално ще се ускори, което евентуално ще я тласне към нови ATH.

Второ, възобновяване на Binance Smart Chain (BSC) съставлява забележителен катализатор за повишаването на BNB. Неотдавнашното повишаване на цената на BNB съответства с нарасналата интензивност на BSC, което е сигнал за възобновен интерес и ангажираност в границите на екосистемата. С повишаването на общата заключена стойност (TVL) на BSC и размерите на транзакциите, които в някои случаи надвишават тези на Етериум , функционалността на BNB в границите на екосистемата на BSC става все по-очевидна. Тъй като разработчиците и потребителите се насочват към BSC поради ниските такси и високата продуктивност, търсенето на BNB като функционален токен е на път да нарасне, което евентуално може да докара до постигане на нови ATH.

Нещо повече, актуалното ценово позициониране на BNB съставлява подобаващ миг за бичи пробив. Въпреки че изостава от ATH с 21%, неотдавнашното показване на BNB допуска мощен бичи подтик. С основни равнища на опозиция при $550 и $600, които са на една ръка разстояние, сполучливото превъзмогване на тези равнища би могло да провокира FOMO (страх от пропуснати възможности) резултат измежду вложителите, ускорявайки възхода на BNB към нейния ATH при $690.

Тъй като техническите знаци, като да вземем за пример дивергенцията на пълзящата междинна конвергенция (MACD), остават позитивни, пазарните настройки благоприятстват по-нататъшния капацитет за растеж на BNB, увеличавайки вероятността за нов ATH в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР