Родната компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е

...
Родната компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е
Коментари Харесай

Спестете с над 30% с промоциите на РЕФАН! Ето как да се борите със стареенето изгодно

Родната компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е неколкократен победител в другите категории в състезанието " Любима марка на българския консуматор ", продължава да предлага огромен набор от своите артикули на , с които можете да спестите до над 30% от цената им.
Прочетете още
В една от тези промоции .
Комплектът съдържа дневен и нощен крем, както и околоочен крем. И трите кремчета са страховит жокер в битката против стареенето. Цената им по настрана е 10 лв., само че сега могат да бъдат закупени в комплект единствено за 20 лв., като по този метод на процедура получавате единият артикул изцяло гратис. 

Ето и малко подрoбности за свойствата на продуктите от серията " Olive ":

Управлявани от биологичния часовник, клетките на нашата кожа стават жертва на неизбежния феномен - стареенето. С придвижване на времето клетъчният метаболизъм и връзката на клетките се забавят, тъканите се втърдяват, кожата се дехидратира и губи разтегливост, всичко това води до образуването на бръчки. Иноваторите на компания REFAN са създали серията „ OLIVE ” с натурални дейни съставки: масло и екстакт от маслина, които съчетават цялостна грижа при битка със стареенето.

Масло от маслина:  едно от най - античните средства за опазване на хубостта. Използването му датира от преди 5000 години и се свързва с името на Клеопатра. Най-ценното му качество е високото наличие на витамин Е и антиоксидантните му свойства. Това го прави прелестно средство за битка със свободните радикали и преждевременното стареене на кожата.

Екстракт от маслина:  добива се от маслинови листа, той е 100% естествен и съдържа висок % флавоноиди. Укрепва имунната система, защищава кожата от свободните радикали и има анти-алергичен резултат. Маслиновото дърво има естествена неповторима защитна система, която се дължи на вещество наречено олеуропеин. То се съдържа в листата и съставлява полифенол с горчив усет, работи противовъзпалително, регенериращо и е сполучлив антиоскидант.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР