Родната къща на Иво Карамански вече има нов собственик. Това

...
Родната къща на Иво Карамански вече има нов собственик. Това
Коментари Харесай

Родната къща на Иво Карамански с нов собственик, продадоха я за 100 хил. лева

Родната къща на Иво Карамански към този момент има нов притежател. Това е огромния автобусен транспортьор на гастарбайтерите от Дупница до Италия Михаил Билярски. Твърди се, че трите дъщери на боса са продали парцела в село Бистрица за 100 хиляди лв..

„ От три години никоя от наследничките на Иво не се е вясвала в селото и къщата се разрушава. Трите сестри са си поделили парите от продажбата. Новият притежател праща служащи да чистят двора. Михаил Билярски е купил неотдавна още една къща, само че откакто се разбра, че сондажът за минерална вода в селото няма да продължи, я продаде “, разяснява съседка.

Оказва се, че някогашният кмет на Бистрица Васил Бански и Иво Карамански са били съученици в учебно заведение

„ Ние бяхме съученици до 8 клас с Иво. Беше спокоен възпитаник. Баща му, бай Цане, беше профпредседател в „ Стройрайон “, майка му почина в злополука. Отгледа го втората жена на бай Цане – Райна. Иво учи до 8 клас в селото, по-късно отиде в спортно учебно заведение в София. Не се върна повече тук. Идвал е, само че за няколко часа, с цел да се види с другари от детството, и си тръгваше за София “, споделя той.

След като в село Бистрица бликна минерална вода, внезапно продажбите се усилиха. За последните 4 години са продадени към 40 къщи. А цените варират от 100 хиляди до над 500 хиляди лв.. Това оповестява Кирил Огненски, който ръководи селото допреди година.

„ Сондажът обаче е спрян и компанията всеки миг ще си събере техниката и ще напусне селото заради липса на заделени пари от общината за сондажа “, добавя той.

Неотдавна Първан Дангов по време на съвещание на Общински съвет – Дупница разгласи, че сондажът в село Бистрица е разгласен от Басейнова дирекция за противозаконен и няма да даде средства от общинския бюджет той да продължи.

„ Още ми е мъчно, въпреки и да минаха 25 години, да преодолея това, че за финален път целунах баща леден и никой от всички, които бяха правилни другари, не се обади да ни попита по какъв начин се оправяме “, съобщи преди време една от наследниците на боса – Десислава.

Как живеят през днешния ден наследниците на Карамански?

„ Живеем в мир и съгласие. Всяка си гони ползите и си изкарва сама приходите. С брат ми Иво сме в доста положителни връзки. Честно казано, не го бяхме виждали дълго време. Основно връзка поддържахме по телефона. Имахме доста прочувствена среща, когато пристигна на последния ми рожден ден. Само като г видях, се разплаках и той ми бърса сълзите. Не го бях виждала след случая, който претърпя. Той е моят дребен брат. Ще направя всичко, с цел да заздравим връзката сред нас “, сподели още тя.

По думите на Десислава Карамански е бил заслужен мъж и си държил на думата.

„ Имаше почитание към всички възрастни хора и освен. На това се опита и нас да научи. Най-абсурдното, което съм чувала, е, че е жив и, че си харчи милионите. Че се укрива в пещера с милионите и безчет още мечти. “

Иво Карамански има три дъщери от брачната половинка си Галина – Десислава, на 39 година, Ралица, на 37 година, и Александра, на 36 година От някогашната журналистка Нели Атанасова има наследник Иво, на 27 година

Семейството е на път да се усили

Александър Сано разгласи, че чака внуче. След дълги спекулации артистът призна, че ще става дядо.

„ Да, аз и Нели чакаме внуче. Това е толкоз грубо. Всеки ден се разсънвам с голяма усмивка. Визуализирам си някакви неща, че ще имаме момиченце. Много е хубаво. Според мен по този начин би трябвало да наподобяват дядовците. Тези, които не наподобяват по този начин, да се замислят “, добави той.

Инфлуенсърката Антоанет Пепе е бременна за четвърти път, а таткото е Иво Карамански-младши, наследник на Кръстника на българската мафия – Иво Карамански, припомня SafeNews.

Източник: Struma.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР