Родна ракета №1 Григор Димитров даде да се разбере каква

...
Родна ракета №1 Григор Димитров даде да се разбере каква
Коментари Харесай

Гришо: Голямата ми цел е да съм в топ 8

Родна ракета №1 Григор Димитров даде да се разбере каква е огромната му цел в кратковременен проект. Хасковлията си сложи летва, която да прескочи през тази година. Припомняме, че през вчерашния ден той отпадна на полуфиналите в Куинс от Фелисиано Лопес.

„ Целта ми е да се класирам за финалите на ATP в Лондон “, сподели Григор Димитров в изявление пред португалския уебсайт „ Bolamarela “. Най-добрият ни тенисист ще прибави 180 точки към досегашния си актив след достигнатия полуфинал в Куинс. За момента Григор заема 11-а позиция в годишната класация с 1565 точки, а осми е Давид Гофен с 1820 точки.

„ Намирам се на няколко места от зоната, която ще ми обезпечи класиране за финалите на ATP, тъй че бих споделил, че това е огромната ми цел ”, добави още българинът.

„ Сега е значимо да запазя концентрацията си и да съм реалист в метода си към идните шампионати. Мотивирам съм освен за оставащата част от сезона на трева, само че и идните летни месеци. Ще бъде ужасно. С щаба ми се усещаме прелестно, следваме задачите, които сме си задали и разполагаме с всичко належащо, с цел да вървим в вярната посока. За момента мога единствено да кажа, че аз и тимът ми ще влагаме оптимални старания във всеки идващ ден, с цел да се развъртвам като тенисист “, добави още Григор.

Източник: Sporta.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР