Роджър Федерер зарадва всички почитатели на тениса, след като по

...
Роджър Федерер зарадва всички почитатели на тениса, след като по
Коментари Харесай

Федерер успокои: Забравих да кажа, че искам да се върна в Мелбърн

Роджър Федерер зарадва всички фенове на тениса, откакто по време на формалната си фотосесия с 20-ия си трофей от Големия шлем, съобщи, че има намерение да пази купата от Мелбърн и през 2019 година

" Да, на драго сърце бих се върнал. Знам, че забравих да го кажа след мача, само че се надявам да се върна още веднъж идната година ", сподели швейцарецът.

Минути откакто победи Марин Чилич и подвигна 6-ата си купа от Откритото състезание на Австралия, международният номер 2 благодари на публиката, само че не загатна обичайна закана, че през идната година ще направи всичко допустимо да резервира статута си на първенец.

Това провокира безредици у почитателите на швейцареца, които разтълкуваха изказването му като прикрито обръщение за отдръпване от дейния спорт.

" Най-добре за мен е да съм спокоен преди огромните шампионати и да не мисля какви са възможностите ми да печеля. Особено в последните години, когато възрастта ми напредва, това ми оказва помощ доста. Горд съм, че завоювах 20 шампионата от Големия шлем, в никакъв случай не съм си мислел, че това е допустимо ", добави Федерер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР