Роджър Федерер вече няма как да постигне повече успехи в

...
Роджър Федерер вече няма как да постигне повече успехи в
Коментари Харесай

„Роджър, на грешния влак сме“ – приключението на Федерер и Тревър Ноа


Роджър Федерер към този момент няма по какъв начин да реализира повече триумфи в тениса, само че за сметка на това актьорските му умения не престават да се усъвършенстват. След като предходната година снима реклама на Швейцария с присъединяване на холивудската звезда, а преди този момент и с легендата, в този момент Маестрото още веднъж взе присъединяване в клип, отдаден на неговата татковина. Този път негов „ съизвършител “ бе световноизвестният комедиант Тревър Ноа.

В новия клип, озаглавен „ The Grand Tour of Switzerland: The Ride of a Lifetime “, Федерер, който стана рекламно лице на Switzerland Tourism през 2021, е на снимачната площадка с Ноа, като двамата би трябвало да снимат реклама в един от влаковете. Всичко се развива отлично досега, в който двамата осъзнават, че са се качили на неверния трен и ги чака 2-часово пътешестване.

В последна сметка обаче всичко приключва добре, защото Федерер и Ноа съумяват да се насладят както на пътешествието, по този начин и на локалната природа. „ Радвам се, че сме на неверния трен “ – споделя рекордьорът по трофеи от Уимбълдън, на което Ноа дава отговор „ Вината е твоя, само че не те упреквам “.

Клипът приключва по много занимателен и непредсказуем метод, като този път всичко се случва съгласно проекта на основните герои.

Това не е първият път, в който Федерер и Ноа застават дружно пред камера. През декември Маестрото бе посетител в The Daily Show, където описа по какъв начин Любопитен факт е, че фамилните истории на двамата са сходни. Те имат швейцарски татковци, а майките им са от ЮАР, като Федерер израства в Базел, а Ноа – в Йоханесбург.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР