Роджър Федерер продължава да е единственият представител на Голямата четворка

...
Роджър Федерер продължава да е единственият представител на Голямата четворка
Коментари Харесай

Григор ще направи седми опит да победи Федерер

Роджър Федерер продължава да е единственият представител на Голямата четворка против който Григор Димитров към момента няма победа.

Шест пъти родната звезда не съумя да се пребори с швейцарския Маестро, а през днешния ден след 16:30 ч. в Ротердам ще се опита да запише първи триумф над него, който ще бъде с цената на купата от влиятелния шампионат от категория ATP 500 в холандския град.

Григор, който от на следващия ден ще се завърне под №4 в международната класация, ще преследва деветия си трофей и първи за тази година.

В шестте си срещи досега с Федерер Димитров взе общо единствено 2 сета – в Бризбън и на Australian Open през 2016-а.

За последно двамата се изправиха един против различен на Уимбълдън предишния сезон и Федерер даде единствено 10 гейма на Григор – 6-4 6-2 6-4.

Федерер от своя страна ще преследва 97-a купа в 146-ия си край в шампионатите на АТP. От началото на 2017 година швейцарецът има осем победи в деветте мача за купа, които изигра. Единствената му загуба беше против Александър Зверев в канадския Мастърс.

Букмейкърите считат, че през днешния ден Роджър отново ще завоюва против Григор. Коефициентът за него е 1.25 против 4.00 за българина. / tenniskafe.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР