Роджър Федерер постигна втора победа на финалния турнир на АТП

...
Роджър Федерер постигна втора победа на финалния турнир на АТП
Коментари Харесай

Роджър Федерер е първият полуфиналист в Лондон

Роджър Федерер реализира втора победа на финалния шампионат на АТП в Лондон и завоюва първото място в група " Борис Бекер ".

 Рафаел Надал напусна шампионата на АТП в Лондон
Рафаел Надал напусна шампионата на АТП в Лондон

Испанецът изясни, че едвам е изиграл мача си с Давид Гофен

" Маестрото " се оправи с най-хубавия млад тенисист сега, германеца Александър Зверев с 7-6(6), 5-7, 6-1. Федерер ще играе в съботния полуфинал с втория от група " Пийт Сампрас ", където е и Григор Димитров.

В първия сет нямаше пробиви. В тайбрека Зверев стартира по-добре и поведе с 4:0. Швейцарецът резервира самообладание и методично обърна резултата и се наложи с 8-6.

 Снимка 323681
Източник:

Във втората част Роджър стартира мощно и проби първоначално. Зверев незабавно върна брейка и съумя в края още веднъж да пробие и да изравни сетовете с 7-5.

Федерер беше цялостен стопанин на корта в третата част и осъществя три брейка. Мачът беше нападателен, като швейцарецът осъществя 26 уинъра, а германецът 20.

В първия мач американецът Джак Сок обърна хърватина Марин Чилич с 5-7, 6-2 7-6(4). Сок ще играе против Зверев за второто място, а Марин Чилич ще направи скъпо платена подготовка с Роджър Федерер.

 Снимка 323682
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР