Роджър Федерер от над две десетилетия насам е един от

...
Роджър Федерер от над две десетилетия насам е един от
Коментари Харесай

Почит по швейцарски: Федерер се сдоби с шоколадава фигура в реални размери

Роджър Федерер от над две десетилетия насам е един от най-обичаните и подкрепяни спортисти по света. Любовта на обществото към швейцареца и преди е подтиквала почитателите да основават отдадени на него блузи, плакати и картини, само че за първи път в историята следва да бъде изложена фигура от шоколад в действителен размер с облика на Маестрото.

Тежащ близо 100 кг, " шоколадовият Роджър " е дело на един от най-награждаваните сладкари в наши дни Хорхе Кардосо. Роден в Португалия, Кардосо отпътува за Швейцария едвам 17-годишен, с цел да преследва фантазиите си и съумява да си построи име на най-големия експерт по шоколад в Европа, а с последния си план сигурно следва да придобие известност и измежду тенис почитателите.

Кардосо публично е завършил и с финалния подробност от фигурата през вчерашния ден, а в събота моделът следва да бъде изложен за първи път. Феновете ще могат да посетят бутика за шоколад на Хорхе в града Фрибург, Швейцария, с цел да видят онлайн своя кумир, изработен в действителни размери от шоколад, до момента в който ние само можем да се насладим на творението от тези фотоси:

Master chocolatier Jorge Cardoso is in the process of completing a life-size statue of Roger Federer (40). This creation, a tribute to the legendary tennis player, will be on display in the Freiburg craftsman`s boutique starting this Saturday.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР