Роджър Федерер може вече да не е част от професионалния

...
Роджър Федерер може вече да не е част от професионалния
Коментари Харесай

Маестрото оживя в арт инсталация: Вижте последния проект на Федерер

Роджър Федерер може към този момент да не е част от професионалния тенис Тур, само че е невероятно звезда от неговия диаметър да остане задълго отвън светлината на прожекторите. Наскоро стана ясно, че швейцарецът ще бъде водещ на най-престижното събитие в света на модата, а имено " Мет Гала ", само че новите планове около Маестрото надалеч не се изчерпват единствено с това. Оказва се, че Федерер е театралничил за основаването на арт инсталацията " Хора-облаци ", която е дело на художника Уго Рондиноне.

Въпросният актьор е съотечественик на тенис легендата и може да се похвали с съществуването на над 30 хиляди почитатели в обществените медии. Самото присъединяване на Роджър се е държало в загадка, с цел да бъде избегнато непотребното медийно внимание върху процеса, като някогашният номер едно е трябвало да виси окачен на въжета, а лицето му да бъде покрито със силикон, с цел да бъде направена гипсова отливка.

Самият Федерер призна, че тази арт апаратура е плод на двугодишен развой на работа и посредством нея е съумял да открие изкуството на едно по-високо равнище, включвайки се в това друго за него предизвикването, от което вие към този момент бихте могли да видите и финалните резултати:

Over the last two years, I was given the unique opportunity to work with fellow countryman and famous artist, Ugo Rodinone, to discover art on a deeper level. I’m proud to share with you this incredible experience and how helped bring it to life.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР