Роджър Федерер изигра 58 мача до момента през годината и

...
Роджър Федерер изигра 58 мача до момента през годината и
Коментари Харесай

Федерер бил щастлив и свеж, очаква следващия си противник в Лондон

Роджър Федерер изигра 58 мача досега през годината и може да стигне до 60, в случай че се класира за финала на Финалите на АТР, само че все пак 37-годишният швейцарец твърди, че не се усеща изтощен. Ето какво сподели Маестрото за кондицията си след успеха над Кевин Андерсън в Лондон:

„ Чувствам се ужасно. Много съм благополучен, че не преставам да имам сила. Свеж съм и от психическа позиция. “

Световният №3 разяснява и самия процес на срещата:

roger federer and this familiar inside out winner pic.twitter.com/Zqn0yr4P4G
— L (@slamspecialist) November 15, 2018
„ Може да се каже, че той ми подари първия брейк. Направих един добър ретур, след което той позволи две двойни неточности. Това сигурно оказа помощ. И въпреки всичко трябваше да се възползвам и го направих. За страдание и моето подаване по-късно не бе съвършено. Не позволих това да ме разконцентрира или разочарова. Продължих да пробвам. Нагласата ми през днешния ден бе добра.

Играх нападателно, имах положително многообразие със слайса си. Като цяло това бе добър мач за мен. Може би и за Кевин. Може би за него не бе толкоз елементарно, защото към този момент се бе класирал. Това е ситуацията при груповия формат. Понякога може да те подведе и да промени настройката ти. Може просто да мислеше за полуфиналите. Аз просто желаех да печеля този финален мач от групите, без значение дали щях да продължа, или не. Моята настройка бе ясна. “

Днес Федерер и Андерсън ще научат противниците си на полуфиналите.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР