Роджър Федерер и Рафаел Надал ще направят поредното шоу, като

...
Роджър Федерер и Рафаел Надал ще направят поредното шоу, като
Коментари Харесай

Федерер и Надал ще се срещнат на полуфинал на Ролан Гарос

Роджър Федерер и Рафаел Надал ще създадат следващото шоу, като тази година ще се срещнат в полуфиналите на "Ролан Гарос ". Швейцарецът победи на четвъртфиналите Стан Вавринка в четири сета, а испанецът в профил Кей Нишикори в три сета.

Двамата играха един против различен на Откритото състезание на Франция за последно преди осем години. Сега им следва 39-и мач, като салдото е 23:15 в интерес на Надал. В шампионатите от Големия шлем испанецът има девет победи против три на Федерер.

Този полуфинал на Ролан Гарос е осми за швейцареца в 18-то му присъединяване. През 2009 година е единствената му победа в Откритото състезание на Франция.

Освен че Надал се класира за 12-и път на полуфинал в Париж, а досега той е изгубил единствено един сет против Давид Гофен в третия кръг. Така че испанецът има цялостно съображение да се надява на 12-та купа в Париж през тази година.

Световният №1 в тениса Новак Джокович се класира за девети път на полуфинал на "Ролан Гарос ". Сърбинът, който е първенец в Париж през 2016-а, се наложи над петия подложен Александър Зверев от Германия със 7:5, 6:2 и 6:2 и продължава без изгубен сет. За постигане до пети край в Париж сърбинът ще би трябвало да в профил и австриеца Доминик Тийм, против който Джокович има шест победи и две загуби. Двамата към този момент са играли на полуфинал на "Ролан Гарос ", когато по пътя към купата Новак победи с 6:2, 6:1 и 6:4.

Четвъртият подложен на "Ролан Гарос " Доминик Тийм за четвърта поредна година ще играе на полуфинал в Париж (а предходната година беше и финалист) и това може да го окуражи за още по-добра игра. Астриецът победи на четвъртфиналите руснака Карен Хачанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР