Роджър Федерер и Новак Джокович се изправят в решителна последна

...
Роджър Федерер и Новак Джокович се изправят в решителна последна
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Федерер удря първи в големия сблъсък

Роджър Федерер и Новак Джокович се изправят в решителна последна среща от група B на Финалите на АТП в Лондон. Победата е със залог място на полуфиналите на шампионата. Ние от GONG.bg ще проследим срещата за вас онлайн, гейм по гейм.

Развоя на дуела следете тук:

Първи сет

3:1 Федерер затвърждава пробива си, само че сърбинът може би стартира да си намира ритъма. Геймът стигна до 30:30, само че в последна сметка сервисът на Федерер даде своя резултат.

2:1 - Този път Федерер пробива! Швейцарецът продължава да е по-решителният състезател на терена, като посредством своя форхенд той сполучливо си дава преимущество в разиграванията. Федерер стигна до три точки за пробив, като осъществя още първата след едно феноменално разиграване и от двамата играчи.

1:1 - Федерер с извънредно безапелационен първи сервис гейм. Сервисът на швейцареца проработи извънредно добре и за Джокович не остана никакъв късмет.

0:1 - Страхотен първи гейм на срещата! Джокович стартира гейма бързо, стигайки до задатък от 40:15. В този миг обаче Федерер обърна развоя на събития, дори стигайки до точка за пробив. Сръбският ноемр 2 в света резервира хладнокръвието си обаче и в последна сметка удържа дебютния си серви гейм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР