Роджър Федерер даде своята първа пресконференция в Ротердам, след като

...
Роджър Федерер даде своята първа пресконференция в Ротердам, след като
Коментари Харесай

Федерер: Ще дам цялото си сърце отново да съм №1

Роджър Федерер даде своята първа конференция в Ротердам, откакто изненадващо се включи за присъединяване в шампионата през тази седмица. За никого не е загадка, че швейцарецът го прави с концепцията още веднъж да стигне до №1 в международната класация.

Гришо се завръща, а Федерер гони №1 - Ротердам е подготвен за шоу

Това би станало, в случай че Маестрото стигне до полуфиналите в Ротердам, а по този начин би се трансформирал и в най-възрастния №1 в историята.

"След Аустрелиън Оупън се замислих за ранглистата, нашият екип е доста разчувствуван, подобен съм, ще се опитвам, ще дам цялото си сърце ", призна чистосърдечно Федерер.

А какво счита по тази причина, че на четвъртфинал би срещнал Стан Вавринка? "Бих се радвал да съм в тази позиция против който и да било. За да стигнеш до №1 не искаш да стане по лесния метод. Развълнуван съм, че Стан е в моята четвъртина. "

"Ако печеля още една купа от Големия шлем, ще съм на луната. През 2016 Новак и Анди бяха в пика си, Рафа беше задоволително млад, с цел да се завърне. Да го направя още веднъж, това е необикновено. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР