Родителят заяви пред Нова телевизия, че дъщеря му е изключително

...
Родителят заяви пред Нова телевизия, че дъщеря му е изключително
Коментари Харесай

Всичко Се Е Случило Пред Очите Му! Бащата На Залятата С Киселина Бела Разказа През Сълзи За Кошмара! Ето Снимки!

Родителят съобщи пред Нова телевизия, че щерка му е извънредно уплашена и приказва само с него и със сестрите си, като заканите не престават към цялото семейство.

Бащата съобщи, че 2 години Бела е била подложена на систематичен физически и душевен тормоз, като той самият е бил свиделе по какъв начин мъжа на потърпевшата е биел децата. Преди към година и половина след следващия нечовечен побой Бела е била даже със строшен нос. " Аз не бях тогава в града, бях на работа на Слънчев бряг, само че тя ми се обади и ми сподели какво е станало. Тогава тъжба не е подавана, само че преди 5 месеца има подадена такава за побой и ето в този момент какво се случи ", добави покрусеният татко.



Тогава насилникът е извикан от полицията, като се е подписал, че няма да я тормози, а сега се криел при майка си.

" Искам правдивост, присъда и да излезе някакъв закон освен за моята щерка, а за всички които тормозят дамите. В момента виждам и четирите деца. Нямало е очевидци, единствено щерка ми го е видяла, аз единствено видях колата по какъв начин отива нагоре. Изглежда не е задоволително единствено нейното различаване. Питам за какво е на независимост, очевидно няма закони. Тази заран другата ми щерка също е заплашвана ", съобщи бащата на Бела, като добави, че сега щерка му се крие, тъй като насилникът разправял, че в случай че я откри в коя болница е ще я довърши.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР