Родителството не е съвсем лесно и не минава по план

...
Родителството не е съвсем лесно и не минава по план
Коментари Харесай

Забавно: 22 снимки, които показват ИСТИНАТА за живота с деца

Родителството не е напълно елементарно и не минава по проект от самото начало. То е една най-вече тежка работа, изискваща доста сила и отдаденост. И макар че е едно от най-удовлетворяващите прекарвания в живота, то може да бъде и в действителност доста уморително. Липса на сън, анулирани проекти и разхвърляни домове - всичко това е част от приключението!  

Нещо, което често тревожи родителите, са упованията от външния свят за това по какъв начин се оправят вкъщи и с развъждането на своите деца, както и натискът от обществените медии, които са цялостни със фотоси на " съвършени " фамилии, които постоянно се оправят с всичко.

Какво би станало обаче, в случай че една майка помоли родители да разгласяват в обществените мрежи реалистични и неинсценирани фотоси на домовете си, които постоянно са изцяло завладяни от техните деца?!

В галерията ни през днешния ден сме подготвени с отговора на този въпрос. Вижте 22 фотоси, които сигурно ще ви накрат да се почувствате по-добре за хаоса, който неизбежно участва във всеки дом, в който вилнеят палави, мънички ръчички.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР