Родителите в Северозападна Англия са призовани да ваксинират децата си,

...
Родителите в Северозападна Англия са призовани да ваксинират децата си,
Коментари Харесай

Предупреждение за морбили: Идентифицирана е нова гореща точка, тъй като случаите се увеличават - всички симптоми, които трябва да знаете

Родителите в Северозападна Англия са призовани да имунизират децата си, защото в района се оповестява за клъстер от морбили.

Последните статистически данни за морбили, споделени от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA), предизвестяват, че евентуално смъртоносният вирус се е появил в района през последните няколко седмици.

UKHSA сподели, че сред 19 февруари и 21 март 11 от 158 случая на морбили са били обявени в Северозапада. Други райони, в които в този момент се следи нарастване на случаите, включват Лондон с 15 доказани отчета, 15 в Източен Мидландс и девет в Йоркшир и Хъмбър.

„ Докато епидемията от морбили в Уест Мидландс в този момент е в низходяща наклонност, през последните седмици видяхме дребни клъстери, появяващи се в други райони и по тази причина не можем да бъдем самодоволни “, сподели консултантът епидемиолог на UKHSA доктор Ванеса Салиба в едно от 21 март изказване.

„ Необходим е единствено един случай, с цел да попаднете в общественост с ниски равнища на ва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР