Родителите трябва да се доверят на учителите. Ако имат притеснения,

...
Родителите трябва да се доверят на учителите. Ако имат притеснения,
Коментари Харесай

Янка Такева: Родителите трябва да се доверят на учителите

" Родителите би трябвало да се доверят на учителите. Ако имат терзания, могат да ги споделят с класните ръководители или с шефовете, само че по този начин авансово да сътворяваме напрежение и да сътворяваме някакъв нюх за неустойчивост в просветителната система, мисля че българският преподавател не заслужава това ". Това сподели Янка Такева - ръководител на Синдиката на българските учители към КНСБ.
Тя изясни, че всеки преподавател познава децата в класа си и маже да взема решения, които да са съобразени със положението на всеки възпитаник:
 Янка Такева: Убедени сме, че началото на образователната година би трябвало да бъде във физическа среда Янка Такева: Убедени сме, че началото на образователната година би трябвало да бъде във физическа среда
Всички ние, обществените сътрудници, сме уверени, че началото на образователната година би трябвало да бъде във физическа среда. Това сподели ръководител...
" Няма потребност от терзание дали ще носят, или няма да носят маски в класната стая. Индивидуален метод ще бъде прибавен към всяко дете ".
Според Такева не е съответно предлагането за санкциониране на родителите, които не съумеят да вземат до един час след позвъняване от учебното заведение децата си, показали признаци на заболяване:
" Родителите не заслужават наказания! Българската просветителна система прави всичко допустимо, с цел да насърчава учениците и родителите. Тази концепция я одобрявам от смешната страна ".
Янка Такева беше безапелационна, че отговорност и на родителите, и на учителите е възпитаването на хигиенно-здравни привички в децата.
 Карат ли принудително учители да се подписват За предучилищната за 4-годишните? Карат ли принудително учители да се подписват " За " предучилищната за 4-годишните?
" Лидерът на Синдиката на българските учители Янка Такева още веднъж се замеси в лобистки скандал. " Това се споделя в известие, изпратено до...
По думите ѝ отдалечената форма на образование е допустима, само че при изискване, че различен метод не е вероятен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР