Родителите са помолени да се опитат да поддържат децата си

...
Родителите са помолени да се опитат да поддържат децата си
Коментари Харесай

Пет прости стъпки, които можете да предприемете, за да избегнете заразяване с често срещани болести, свързани с „завръщане в училище“

Родителите са помолени да се опитат да поддържат децата си здрави, когато стартира новият образователен период, с цел да предотвратят разпространяването на постоянно срещани вируси като варицела, норовирус и грип.

Връщането в класната стая може да докара до нормалното сезонно подсмърчане и други болести, само че родителите могат да подхващат ограничения, с цел да се опитат да ги избегнат. Има няколко стъпки, които могат да бъдат подхванати, със препоръки от здравни чиновници, в това число да знаете по кое време да не допускате детето си до учебно заведение и да научите на положителни хигиенични привички.

Фран Милар, основен изпълнителен шеф на INEOS Hygienics, сподели по-рано пред Mirror: „ Над три четвърти [79 на сто] от британците се опасяват да не се разболеят още веднъж тази зима. Така че, в случай че умората от миенето на ръцете е настъпила във вашето домакинство, коства си да запомните, че единствено 30 секунди от него постоянно могат да оказват помощ за облекчение на неприятното време в продължение на седмици. "

Ето по какъв начин можете да избегн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР