Родителите от "Къщата на ужасите" в САЩ бяха осъдени на

...
Родителите от "Къщата на ужасите" в САЩ бяха осъдени на
Коментари Харесай

Осъдиха на доживотен затвор майката и бащата на 13 деца от Къщата на ужасите в САЩ

Родителите от "Къщата на ужасите " в Съединени американски щати бяха наказани на пожизнен затвор за измъчване на 12 от 13-те им деца в продължение на години, съобщи Франс прес.
57-годишният Дейвид Търпин и 50-годишната му брачна половинка Луиз се признаха за отговорни през февруари по 14 обвинявания, сред които измъчване и нелегално задържане на деца. Това стана на правосъден развой в щата Калифорния, потресъл цялата страна.
Родителите от Къщата на ужасите в Калифорния признаха виновността си Прокуратурата изиска пожизнен затвор за Дейвид и Луиз Търпин, които държаха оковани 13-те си деца
"Родителите ми ми откраднаха живота, само че си го върнах ", съобщи една от дъщерите им преди произнасянето на присъдите. "Беше тежко, само че това ме направи по-силна ", добави момичето.
Един от братята й сподели, че не е в положение да опише претърпяното от тях, до момента в който са били деца. "Понякога още имам кошмари, свързани с този интервал, когато да вземем за пример сестрите ми бяха оковани. Но това е минало, обичам родителите си и им прощавам ", сподели той.
Разплакани, родителите сервираха извиненията си и увериха, че са били водени от "добри планове ". "Не съм желал да им сторя нещо неприятно ", съобщи Търпин, до момента в който жена му показваше любовта си към всяко от децата, които в този момент са на възраст от 3 до 30 години.
През годините съпрузите държали децата си затворени в къщата си в градчето Перис, на стотина километра източно от Лос Анджелис. Домът им беше наименуван "Къщата на ужасите " от медии в Съединени американски щати.
Заложническа драма в Калифорния: 13 братя и сестри са държани оковани от родителите си Срещу майката и бащата е повдигнато обвиняване в мъчение и застрашаване живота на децата
Сигнал за протичащото се бил подаден през януари 2018 година от една от дъщерите, която след две години подготовка съумяла да избяга.
При идването си на място служителите на реда разкрили някои от децата оковани за леглата им. Всички, като се изключи най-малкото, били извънредно мръсни и недохранени.
Децата не ходели на учебно заведение. Те имали право да се къпят един път годишно и трябвало да спят по 20 часа дневно съгласно стратегия, открита от родителите им. Когато не били оковани, ги държали в разнообразни пространства, без да им се разрешава да играят. Много от децата страдат от пострадвания и дефицити, свързани с тези ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР