Родителите от Финансовия район се противопоставят на плана за откриване

...
Родителите от Финансовия район се противопоставят на плана за откриване
Коментари Харесай

Родителите на FiDi се борят с градската схема за откриване на приют за бездомни мъже в близост до началното училище

Родителите от Финансовия регион се опълчват на проекта за разкриване на подслон за бездомни със 170 кревати против учебно заведение K-8.

Повече от 1400 души са подписали петиция против приюта, който би трябвало да отвори порти в края на 2025 година на улица Beekman 41-43 – на един хвърлей от мястото, където 400 младежи посещават PS 397, известно още като учебно заведение Spruce Street.

„ Не е като [мъжете] да са вътре в това оборудване от самото начало и естественото място за събирането им ще бъде на площада, където оставям децата си и ги вземам на всеки ден “, сподели Арън Лазовик, татко на дете в детска градина и третокласник.

Друг татко на детска градина, Скот Хобарт, се тревожи за „ проблематични взаимоотношения … и евентуално по-мрачни резултати “ сред „ уязвими “ възпитаници и мъже, „ страдащи от химическа взаимозависимост и психологични болести.

„ Наистина ще би трябвало да премисля дали Spruce е най-хубавата просветителна опция за децата ми, в случай че те всекидневно ще бъдат застрашени от тези взаимоде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР