Родителите не трябва да спират да купуват играчки на децата

...
Родителите не трябва да спират да купуват играчки на децата
Коментари Харесай

Психоложка: Родители, купувайте играчки на децата си, но не и силиконов бюст за бала

Родителите не би трябвало да стопират да купуват играчки на децата си, само че да не им подаряват нов бюст за абитуриентския бал. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия психологът Маргарита Бакрачева. „ Първата сходна намеса, както и при татуировките, води до предпочитание за втора, трета... Тези хора имат предпочитание животът им да се промени след разкрасяването, което няма по какъв начин да стане и се стига до последваща пластична интервенция “, предизвестява психологът.

По думите й все по-млади девойки лягат под ножа. Понякога на интервенции се подлагат и непълнолетени.

" Ролята на лекарите е значима и в случай че дадена намеса не е наложителна, те би трябвало да обяснят това на пациентите. Трябва да се види повода. Ако е поради мъж, нито един представител на мощния пол не заслужава такава жертва, сподели пред камерата на националната телевизия еластичен хирург. Ако е поради себе си, би трябвало да се въздържат, тъй като младостта сама по себе си е красива ", прибавя тя.

„ Външността е част от нашата еднаквост и всеки човек се стреми да наподобява по-добре. Новите форми на хранителни разстройства са към този момент рискови и за мъжете. Те страдат поради култа към красивото тяло. Ние би трябвало да се стараем да изглеждаме добре, само че в избрани граници. Когато се съпоставяме с една кукла, няма по какъв начин да се усещаме добре “, сподели още Маргарита Бакрачева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР