Родителите на загиналия на 11 ноември 2020 г. Тодор Бараков

...
Родителите на загиналия на 11 ноември 2020 г. Тодор Бараков
Коментари Харесай

Джигитът Петър Маринашки, убил 2 момчета край Кадиево, участвал в гонки?

Родителите на починалия на 11 ноември 2020 година Тодор Бараков от Стамболийски търсят очевидци на гонки с присъединяване на лидера Петър Маринашки, в чиято кола се е возил синът им.

На съдбовната дата в автомобила на Маринашки се качват четирима негови другари и потеглят към Пловдив. Малко след бензиностанцията на Кадиево той губи надзор, колата се блъсва в крайпътно дърво и на място умират 16-годишният Тодор Бараков и Виктор Василев, на 17 години. Полевият тест за дрога е негативен, само че кръвната проба е позитивна. Маринашки беше наказан на 5 години затвор от окръжните магистрати, наказването беше доказано от Апелативния съд и делото стигна до Върховен касационен съд.

Още в хода му пред първите инстанции татко на Тодор Бараков твърдеше, че Маринашки неведнъж е взел участие в надпревари на пътя, и че разполага с клип, в който лидерът кара с крайници отвън стъклото. Маринашки отхвърли да е индивидът от видеото.

" Молим всички хора, които имат храброст, съвест и персонална отговорност и знаят за такива гонки и карания, да проявят гражданска интензивност и да дадат свидетелски показания в полицията. Т. нар. „ гонки ” са предвестници на сходни нещастия, от каквито бяхме сполетени – да си загубим децата от дрогирания Петър Маринашки. Ако си мълчим, ние подхранваме цинизма на дрифтаджиите и участниците в гонки, а това води до хиляди починали почтени жертви и ранени в пътнотранспортни катастрофи всяка година ", написа в обществените мрежи бащата Тодор Бараков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР