Родителите на ВИП първолаците вече са готови да изпращат децата

...
Родителите на ВИП първолаците вече са готови да изпращат децата
Коментари Харесай

Мара Отварачката намери пари и за тази учебна такса на дъщеря си

Родителите на ВИП първолаците към този момент са подготвени да изпращат децата си в час. Едни в скъпарски учебни заведения, а други в държавни.

По-голямата щерка на попфолк певицата Емилия - Мира, потегля на учебно заведение по-рано от нормалното, тъй като е записана в едно от най-скъпите образователни заведения у нас - Англо-американското в покрайнините на София. Там образователната година стартира на 21 август, а наследницата на певицата пристигна със забележителен морски загар, насъбран от морето. Тя, както и брат й Иван, е плод на любовта на Емилия с Коко Динев. Певицата има още една щерка -Жоржина, кръстена на настоящия й мъж - Жорж Башур.

Учебната година в Англо-американското учебно заведение коства близо 50 бона, само че това не тормози амбициозните родители.

Сред тях е и Мария, по-позната с прякора Мара Отварачката. Нейната единствена щерка - Марая, също е възпитаничка на частното учебно заведение. Тя е в 11-ти клас и всяка година учебната такса е предизвикателство за Мария, само че тя постоянно намира по някой великодушен мъж, който да заплати 50-те бона.

Наскоро Отварачката заяви, че се развежда с третия си мъж - Мирослав. Тя призна, че за 12-и път взима решение за разлъка, само че този път се зарече да е дефинитивно. Певачката бе безапелационна, че живяла в токсична връзка с мъжа си, който преди повече от година я преби брутално. Тогава Мария особено изиска амнистия от щерка си Марая за грешката да живее в принуждение. Слухове разделиха и Емилия преди няколко месеца, само че макар тях двойката се появи неотдавна в нета в отлични връзки.



Марая

„ А пък ние сме подготвени за първия образователен ден с моите близначки. Всичко към този момент е купено. Ружа и Далия към този момент са на 7 години. Записахме ги в държавно школо, в което има и занималия “, споделя Ути Бъчваров. Готвачът към този момент е обиколил огромните столични книжарници и накупил всичко належащо за първия образователен ден. „ Последните дни на лятото изкарваме в Родопите, тук е доста красиво “, благополучен е известният мастършеф.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР