Родителите на ученици от 6 клас в Англия и Уелс

...
Родителите на ученици от 6 клас в Англия и Уелс
Коментари Харесай

Учениците в средните училища получават места днес – но как се представят училищата във вашия район?

Родителите на възпитаници от 6 клас в Англия и Уелс през днешния ден ще схванат къде ще вървят децата им на приблизително учебно заведение през септември.

В множеството случаи идващите в междинното учебно заведение деца би трябвало да имат своя първи избор на учебно заведение, като 83 % от учениците са получили предложение от желанията си предходната година. Други 13 % са получили място в една от вариантите си предходната година. Но на 4 % е препоръчано място в учебно заведение, което не са избрали.

Но какъв брой добре знаете междинното учебно заведение, което детето ви ще стартира през идната образователна година? Можете да употребявате нашата интерактивна прибавка, с цел да откриете данните за успеваемостта на Key Stage 4 за всяко учебно заведение в Англия:

Данните, употребявани за основаването на този инструмент, са извлечени от най-новите проучвания, извършени от Министерството на образованието. Той демонстрира % на учениците от междинните учебни заведения в Англия и Уелс, които са постигнали клас 5 или по-висок в своите GCSEs.

Можете също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР