Родителите на ученик от средно училище в Калифорния призовават директорът

...
Родителите на ученик от средно училище в Калифорния призовават директорът
Коментари Харесай

Родителите в Калифорния настояват директорът да бъде уволнен за „унижаване“ на сина им, цензуриране на училищната му предизборна реч

Родителите на възпитаник от приблизително учебно заведение в Калифорния приканват шефът на сина им да бъде уволнен, откакто споделят, че е бил дискриминиран поради вярвания.

Ученикът от католическото учебно заведение „ Свети Бонавентура “ Джими Хейуърд, който се кандидатира за „ комисар на учебния дух и национализъм “, беше „ изцяло потиснат “, откакто директорката Мери Флок му забрани да произнесе речта си на учебен избирателен протест, споделят родителите му.

Майката на Хейуърд, Хати Ръгълс, твърди, че на сина й е казано да отстрани „ всички елементи за патриотизма “ от предизборната си тирада или няма да му бъде разрешено да я произнесе преди учебното заседание. В речта ученикът приказва за значимостта на проявлението на почитание към ветераните и обръщането на внимание по време на националния химн или когато рецитира клетва за честност.

„ Джими се изправи против нея и сподели, че няма да отстрани частите за патриотизма от речта си “, написа Ръгълс в петиция на Change.org, призоваваща Флок да бъде уволнен....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР