Родителите на силно пренебрегната жена от Луизиана, намерена разтопена“ в

...
Родителите на силно пренебрегната жена от Луизиана, намерена разтопена“ в
Коментари Харесай

Родителите на Лейси Флетчър, която се „разтопи“ в дивана, след като не се движеше повече от десетилетие, бяха осъдени на 20 години затвор

Родителите на мощно подценена жена от Луизиана, открита „ разтопена “ в гъмжащ от червеи диван, бяха всеки наказан на 20 години затвор в сряда, откакто предишния месец пледира, че не се упреква в непредумишлено ликвидиране.

Шийла и Клей Флетчър от Източна Фелисиана бяха задържани през януари 2022 година, откакто 36-годишната им щерка Лейси Флетчър беше открита мъртва в миризлив кратер в фамилния диван, покрита с урина и изпражнения.

Лейси, която изчезна от общественото пространство през 2002 година, когато беше на към 16 години, не беше мръднала от мястото в продължение на 12 години и тежеше единствено 96 паунда, когато беше открита, споделиха прокурорите.

Изумен локален правосъден доктор заключи, че тя е умряла от остро занемаряване - и сподели, че остава травматизиран от случая две години по-късно.

„ Виждал съм всевъзможен тип гибел и мъртво тяло през всичките години на тази работа, само че в никакъв случай не съм виждал нещо като това, което се случи с Лейси “, сподели Юел Бикъм пред The ​​P...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР