Родителите на президента твърдят, че инвалидната електрическа триколка е връхлетяла

...
Родителите на президента твърдят, че инвалидната електрическа триколка е връхлетяла
Коментари Харесай

Родителите на президента: Инвалидната триколка връхлетя върху нас

Родителите на президента настояват, че инвалидната електрическа триколка е връхлетяла върху фамилния автомобил. 
 Прокуратурата: Написали акт на инвалида, блъснат от бащата на президента  Бащата на президента Радев блъснал с колата си неработоспособен (видео)
Инцидентът е станал на 17 август сутринта в Харманли, само че за него се разбра едвам през вчерашния ден, като от прокуратурата оповестиха, че също не са били известени за случилото се. Полицията в Харманли е написала акт за административно нарушаване на индивида в инвалидната триколка за пътното произшествие. 

Влизам в кръстовището и пред мен няма никой. Нищо не виждам, изясни Георги Радев пред bTV. Съпругата му Станка Радева добави, че триколката е връхлетяла върху тях.

Не го упреквам, схваща те ли, нито себе си, нито него упреквам, сподели Радев.

Версията на мъжа с триколката обаче е друга. Според Стефан Тодоров колата му е пресякла пътя и той се е блъснал в предната ризница. 

В тази обстановка съдия е пристигналият на мястото полицейски екип, който сформира акт на водача на триколката, който е потърпевш при случая. 

Тодоров обаче е безапелационен, че не е бил отговорен. Той обаче няма искания към президента, а единствено към служителите на реда.

Прокуратурата ревизира пътния случай.

Случилото се стана известно едвам през вчерашния ден, което повдигна подозрения за опит той да бъде затулен.

На никого давление не съм оказвал. Даже служителят на реда ми сподели: " Бай Георги, дай да те закараме в болница ", аз се тормозих доста, устата ми пресъхна както в този момент, разбирате ли ", подчерта бащата на президента.

Родителите на Румен Радев не споделили на сина си за случилото се, само че ден след злополуката той им гостувал за събора на селото и схванал за случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР