Родителите на Пейо искат да ни унищожат, невинни сме и

...
Родителите на Пейо искат да ни унищожат, невинни сме и
Коментари Харесай

Съдът реши: Красимира Трифонова и Габриела Славова остават за постоянно в ареста

„ Родителите на Пейо желаят да ни унищожат, почтени сме и желаеме да ни върнат децата. “

Това сподели в правосъдната зала Красимира Трифонова , упрекната за убийството на своя шурей Пейо Пеев . По време на последните си думи тя се разплака , след това се съвзе и съвсем заповяда на съда, че безусловно би трябвало да я пуснат под домакински арест , предава „ 24 часа “. Тя е безапелационна, че е обвързвана с децата и твърди, че никой не е отишъл да види бебе, което 2 месеца е било в кувьоз.

Припомняме, че Пейо Пеев и дъщерята на Трифонова Габриела Славова са имали 6-годишен наследник , който е припознат от него след раждането, само че двамата по този начин и не са заживели дружно . През 2020 година Славова е срещнала Велико Минков , а през 2023 година е забременяла . 3 седмици преди да се роди детето се е омъжила за Пеев , който е бил вписан като татко в акта за раждането и на второто дете, също момче. Впоследствие през септември Минков е стартирал дело в Окръжен съд-Бургас за оборване на бащинство и доказване на генезис . Категоричен е, че той е татко на второто момченце.

Днес Трифонова удостовери, че от 3 месеца Минков е претендирал за бебето , само че „ не за него, а за биологичен материал “ . Според нея това е устремност за отплата и е необяснимо държание . И попита: „ кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? “

Славова не пристигна в правосъдната зала , като сега се намира под домакински арест .

Трифонова посочи, че от 30 години работела за обществото, за българите в чужбина. Тя твърди, че те били в сивата стопанска система и упорства прокуратурата да се заеме. Обвиняемата съобщи, че против щерка й имало скрит план и добави: „ Майката Иванка е в основата, както и татко му, в опит да бъдат разграничени децата – едното обещано на тях, другото за биологичен материал. Срещу нея имало тъжби за създаден тормоз от нас, против него, против биологичния материал. Да бъде открито. Аз персонално съм виждала, че бащата на Пейо му написа по какъв начин да ме отстрани, да вземе децата. Един от SMS-ите му беше „ Атакааа…. “. Майка му написа – „ Не спри там, това не е твоят дом, това не е твоето семейство “. Виждах в него 15-годишен, който има потребност от залъгалка. Имаше двойнственост при него. С нас беше доста благополучен, при тях – очевидно не. Ние тези деца ги обичаме. Майка им би трябвало да е жива. Това дребното дете изкара тях от равновесие. Пейо беше гневен от ревнивост, тъй като в исковата молба на Велико написа, че имало обич сред него и щерка ми, и ще вършат семейство. “

Трифонова сподели още, че майката на Пеев била болна , „ безусловно се разпадала “ и с мъжът й не били в положение да гледат децата .

„ Добре, ние сме нарушители, само че децата каква виновност имат? Искам да бъдат настанени при сестра ми! Мярката би трябвало да бъде наложително домакински арест, ние сме почтени! “ , разгласи тя.

В последна сметка Софийският апелативен съд наложи най-тежките ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев – Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова, заяви „ Българска национална телевизия “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР