Родителите на първата американска дама Мелания Тръмп Мелания Кнаус е

...
Родителите на първата американска дама Мелания Тръмп Мелания Кнаус е
Коментари Харесай

Тъщата на Доналд Тръмп няма да е имигрантка

Родителите на първата американска дама Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила скоро няма да бъдат имигранти, написа Вашингтон пост.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е решил да даде поданство на Амалия и Виктор Кнаус. "Госпожа и господин Кнаус сега имате зелени карти, които им дават съвсем всички права, с каквито се употребяват и американците. В скоро време те ще станат пълноправни жители на страната ни ", уточни още Майкъл Уодс, който е юрист на Тръмп. Юристът обаче не уточни по кое време първата тъща и първият тъст на Америка са пристигнали в страната и по какъв метод са се сдобили с мечтаните от всеки мечтаещ за Страната на неограничените благоприятни условия документи човек.

Родената в Словения Мелания Кнаус е пристигнала в Съединени американски щати през 90-те години. Тя се е омъжила за Тръмп през 2005 година, а получава американски паспорт година по-късно.

Тръмп в предизборната акция наблягаше върху проблемите с имигрантите. Той непрекъснато споделяше, че пристигналите в Съединени американски щати чужденци водят своите родственик и че ще постави завършек на тази порочна процедура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР