Родителите на малко момче казаха, че са знаели, че нещо

...
Родителите на малко момче казаха, че са знаели, че нещо
Коментари Харесай

Момче, 4, диагностицирано с шокова болест, след като плака цяла нощ от болки в краката

Родителите на малко момче споделиха, че са знаели, че „ нещо е съществено “, когато то плаче от болки в краката, преди да бъде диагностицирано с левкемия.

Калъм Райт и Ема Кокс от Чешър споделят, че четиригодишният им наследник Джаксън е бил непрекъснато болен, откогато се е родил, само че те в никакъв случай не са очаквали, че ще бъде диагностициран с остра левкемия - единствено седмици преди. „ Джаксън е роден по време на пандемията и постоянно е имал слаба имунна система. Той постоянно е бил болен от подсмърчане и простуда “, сподели Калъм.

„ Напоследък той стартира да се задъхва, казвайки, че гърдите го боляха. Не можахме да си уредим час за персонален доктор, тъй че го имахме по телефона. Дадоха ни инхалатор, само че това нямаше никакво значение. Тогава на 14 януари Jaxon се разболя още повече и не беше безсънен цяла нощ плачеше от болежка в крайници. Тогава разбрахме, че нещо е съществено. "

Калъм, 23, и Ема, 24, заведоха Джаксън на доктор, където споделиха, че е бил ориентиран към болничното заведение. Калъм продължи: „ Взеха му кръв и ни споделих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР