Родителите на Диас - Луис Мануел Диас Хименес и Силенис

...
Родителите на Диас - Луис Мануел Диас Хименес и Силенис
Коментари Харесай

Колумбийски съдия нареди затвор за двама заподозрени в отвличането на родителите на футболиста на Ливърпул

Родителите на Диас - Луис Мануел Диас Хименес и Силенис Маруланда - бяха отвлечени от част на ELN на бензиностанция от въоръжени мъже на мотоциклети.

Маруланда беше избавена от полицията няколко часа по-късно, само че бащата на Диас беше държан в плен 12 дни от ELN. Бащата беше освободен на 9 ноември покрай Serranía del Perijá, граничеща с Венецуела, където медиатори от Католическата черква и Организация на обединените нации са долетяли с хеликоптер.

Прокурорите споделиха в изказване, че Алсирес Боливар е бил търговец в Ла Гуахира, с който се е свързал член на ELN, с цел да му помогне да отвлече родителите на Диас. Твърди се, че той е отишъл в Баранкас, с цел да убеди „ човек, който е бил непосредствен до семейство Диас “ да взе участие в отвличането и да научи за рутините на жертвите.

Рафаел Брито твърди, че е оказал помощ в логистиката на отвличането, в това число планирането на измамата, при която Диас Хименес и Маруланда бяха отвлечени на бензиностанцията. Прокурорите споделят, че родителите на футболиста са отишли ​​т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР